The New Girl
Door: jodyoptenerife
Blijf op de hoogte en volg Jody
05 Oktober 2011 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Nadat Ron vertrokken was hebben we weer saai gewerkt in de SPA.
Iedere dag is vrijwel het zelfde. En we zijn hier nu ondertussen bijna 5 weken en we hebben nog geen klant behandelt. De verveling slaat dus behoorlijk toe.
Maandag werden we voorgesteld aan Aleyda. The new girl. Zij loopt ook stage in de SPA. Een leuke meid, maar ze spreekt geen woord Engels. Erg lastig om mee te comuniceren. Ze heeft er nu één jaar school opzitten en moet nu nog 3 maand stage lopen. Daarna is ze geslaag en professioneel schoonheidsspecialiste. Maar ze weet nog bijna nix. Appart hoor.
Maar niet ons pakkie an.
Onze taak deze week is het aanleren van de massage aan Aleyda. OMG, die rot massage oefenen we nu al meer dan 4 weken. En ja hoor er komen er nog eens 4 bij om het haar aan te leren. Blegh! Volgende week moeten Aal en ik de massage doen op de baas van het Hotel. Die beoordeelt dan of we op klanten mogen werken. Ondertussen zijn we dus al over de helft, maar goed.
Vandaag was er een stress moment in de SPA. Fabianne kwam niet opdagen waardoor er een klant zonder behandelaar stond. Dus werd ik opgetrommelt om de klant te behandelen. Ik was helemaal blij. Eindelijk!, dacht ik.
Maar je mag hier nooit te vroeg juichen. De klant zat al te wachten toen ik te horen kreeg dat toch Adeli de behandeling ging doen.
Weg kans! Zucht!
Vervolgens mochten Aal en ik rondjes spa lopen, was vouwen, Aleyda op sleeptouw nemen en cabines schoonmaken.
Maaaaaar,, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zijn we vrij!! Heerlijk. Aal haar ouders ariveren zaterdag avond. Even wat vertrouwds. We kunnen echt beide niet meer wachten. Heerlijk zonnen, lekker eten, dingen zien en gezellig Hollands babbelen:P!
Nu ga ik lekker slapen. Morgen weer hard aan die arbeid!
Tot de volgende update!
06 Oktober 2011 - 07:53
Opa:
Leuk Jody
Om weer iets van jullie te lezen. We kijken toch elke dag of er iets nieuws op staat. We horen natuurlijk wel hoe het met je gaat van je moeder of je zus. Maar dit vinden we ook leuk.
Wanneer Aaltje haar ouders er zijn kunnen jullie ook het fries weer wat op halen ? Nog even over het weer, het is hier nu heel erg slecht.
Ik ben nat geregend van morgen en Oma ook van af de Markt
Nog alle goeds en ook de groeten aan Aaltje.
Van je Oma en Opa
06 Oktober 2011 - 14:18
Jork En Irene:
hej jo..
Leuk om te horen dat het allemaal goed gaat daar... Ik ben stiekem heel jalours, het regent hier nu :(
Alleen een beetje jammer dat je steeds alleen maar mag masseren. Aan het eind van je stage kan je masseren als de beste:p is ron vast heel blij mee;)
Tot over een paar weekjes
Liefs Jork en Irene
ps. bedankt voor het lieve kaartje -
07 Oktober 2011 - 13:54
Willemijn:
Hey meis,
Ik vind het hartstikke leuk om je berichtjes te lezen, en eindelijk tijd voor vrij gemaakt ;)
Maar ik vind het wel heeeeel jammer dat je je zo vaak verveeld en nog geen enkele klant heb kunnen helpen :(
Haha en zo te horen heb je al een aardige cultuur schok gekregen ;) Als ik niet tegen me baas mag spreken weet ik echt niet wat ik met mijn vragen moet doen.
Maar ik hoop dat je nog een heleboel vrijdagen krijgt om de verveling te voorkomen.
Ik blijf je berichtjes lezen!!
Kuzzz mijntje