2e dag!
Door: jodyoptenerife
Blijf op de hoogte en volg Jody
07 September 2011 | Westelijke Sahara, El Aaiún
Dag indelen is misschien duidelijker dan een paar van deze kreten!
Daar gaan we dan.. Piep Piep Piep! Het wekkertje ging rond half 9! Heb nog nog zo'n 3 keer omgedraaid(begin op jou te lijken Ron:P)!
Opstaan, lekker douchen, eten, opmaken ect..
En rond half 11 op naar de SPA!
De zenuwen gierden door mijn lijf! Wat spannend zeg! Aaltje was iets relaxter! Maar die had vast stiekem pilletjes geslikt of ze had flink aan de sangria gezeten:P Hihi!
Grapje uiteraard!
Dus half 11 bij de SPA! Davinia opende de spa voor ons! We kregen een rondleiding. Veel OO's en AA's!
Daarna mochten we ons in onze bikini's hijzen om de SPA uit te proberen. Hmmmm,,, dat was zooo ongelooflijk heerlijk. Een heerlijk groot zwembad met allemaal verschillende waterstromen. Zodat je heerlijk ontspannen raakt. Ook waren er een hammam(turksstoombad) en een sauna! Maar ons hoofd om het hoekje van de deur was al way to much! Wat een hitte zeg! Niets voor ons!
Na onze heerlijke ontspannen ervaring in de SPA hebben we onze kleding gepast. Duidelijk aan vervanging toe. De gaten vallen er bijna in. Maar gelukkig is dit voor de klant nog niet echt zichtbaar.
Aan het eind van de dag hebben we samen met Teres(Teresa) de relax massage van 30 minuten geoefend. Dat was echt heel leuk. Halverwege de massage werden we geroepen. We moesten kennis maken met de directrice van Hotel Beatriz Altantis! Spannend! Aardige vrouw, vriendelijke uitstraling.
Verder met de massage. Daarna is Aaltje nog lekker gekraakt door Teres. Ik ben morgen aan de beurt! HELUUP!
Nu lekker slapen! Tot de volgende update!
08 September 2011 - 19:40
Mama:
Hey Jo,
Wat leuk dat jullie zelf eerst mogen genieten van de spa, massage en "het gekraak""
Vanaf nu gaat het dus echt beginnen.
Het is erg leuk om jullie op deze manier te volgen en jullie ervaringen te lezen.
Liefs mama -
09 September 2011 - 11:58
Laura:
Heee schat!
Super om te lezen wat je daar al hebt gedaan, en helemaal leuk dat jullie zelf alles mogen uitproberen, heerlijk!
Zo te lezen heb je het naar je zin daar! Geniet er maar lekker van en veel succes natuurlijk!
We mailen wel!
Dikke kus
PS: als je me mist, kijk je maar naar mn kaartje hihihi ;)